Een uitdagende werkomgeving

Een uitdagende werkomgeving

Dát is wat we jou te bieden hebben. De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC is namelijk op vernieuwing gericht. Bovendien bieden wij jou tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid zelf je uren in te delen, zodat de balans tussen werk en privé altijd goed zit. De sfeer op de afdeling is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie. Op zijn tijd hebben we ook een feestje van onze eigen feestcommissie of we spelen een potje dart ter ontspanning!

Klik op de video hiernaast om een kijkje te krijgen in een werkdag van een van onze IT'ers!

 

Video item LUMC

Innovatieve oplossingen

Innovatieve oplossingen

Door middel van Artificial Intelligence (AI), eHealth, sensortechnologie, robotica en wearables maken we betere zorg mogelijk. Zo ontwikkelt IT&DI bijvoorbeeld een platform waarmee beelden met andere ziekenhuizen snel en secuur worden uitgewisseld. Of het optimaliseren van het radiologisch proces: een project dat niet langer bij de afdeling zelf ligt, maar waar onze IT’ers mee aan de slag gaan! AI biedt namelijk dé oplossing om dit proces efficiënter in te richten. Naast de implementatie van de nieuwste technologieën binnen de patiëntenzorg, zorgen wij ervoor dat de ICT-infrastructuur op orde is en richten wij ons op het continu verbeteren van onze dienstverlening.

Informatie Technologie & Digitale Innovatie

Informatie Technologie & Digitale Innovatie

Bij ons op de afdeling hebben we de basis op orde: wij zorgen voor een stabiele ICT-infrastructuur en goede ICT-hulpmiddelen binnen het LUMC. Maar daar blijft het niet bij! In nauwe samenwerking met professionals van Zorg, Onderzoek en Onderwijs, kijken wij naar innovatieve oplossingen om in te spelen op de zorg van morgen. Het LUMC heeft namelijk hoge ambities op het gebied van waarde- en datagedreven zorg en de inzet van Artificial Intelligence (AI). Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Deze toekomstgerichte ambities kunnen we niet alleen waarmaken. Hier hebben we jou bij nodig! Wij bieden onze ICT-professionals dan ook een werkomgeving waarin zij zich maximaal kunnen ontplooien en hun professionele en persoonlijke ambities kunnen realiseren. Innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling staan hierbij voorop.

Lees meer
Informatie Technologie & Digitale Innovatie

artikel slider LUMC

Daniel

Hoofd Servicedesk IT

‘Onze afdeling is een kweekvijver voor ICT-talent’

Daniel

Joke

Projectleider IT

‘Net als artsen en verpleegkundigen is patiëntenzorg mijn drijfveer’

Joke

Maarten

Procesmanager

‘Discipline is noodzakelijk om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen’

Maarten

Video item LUMC

Werken bij het LUMC

Ben jij er klaar voor om jouw expertise op het gebied van IT in te zetten om de zorg in ons academisch ziekenhuis te verbeteren? En wil jij werken bij een afdeling waar je echt het verschil kunt maken? Lees meer over wat wij jou te bieden hebben op www.werkenbijhetlumc.nl.

En wist je dat we de Randstad-award non-profit voor meest aantrekkelijke werkgever 2019 hebben gewonnen? Onze collega's vertellen zelf waarom dit terecht is. Klik hiernaast voor het filmpje!

Deel pagina